Fotogrāfijas
5 posters
Lapa 1 no 1
Fotogrāfijas
Esiet laipni aicināti ievietot sava mīluļa, sava mīļākā
šķirnes pārstāvja utt. bildes. Foto no dažādiem piedzīvojumiem un visas citas
Zeltaino Retrīveru fotogrāfijas!
šķirnes pārstāvja utt. bildes. Foto no dažādiem piedzīvojumiem un visas citas
Zeltaino Retrīveru fotogrāfijas!
Re: Fotogrāfijas
Nu ko, šeit tāds krietni patukšs viss. Gaidīt gaidīju kādas bildes no jūsējiem, bet viss pieklusis. Un bildītes nekādas.
Saliktu pati, ja vien būtu ko likt, bet vēl jau īsti nav. Tapēc jāpagada kāds laiciņš un drīz varēšu likt arī bildes no mums. :)
Saliktu pati, ja vien būtu ko likt, bet vēl jau īsti nav. Tapēc jāpagada kāds laiciņš un drīz varēšu likt arī bildes no mums. :)
Šī ir mana mazā princesīte,
Milbu Uoga Ujera Sanbukki "Mikka"
(Ch. Milbu Nickson x Ch. Milbu Mariska)
Milbu Uoga Ujera Sanbukki "Mikka"
(Ch. Milbu Nickson x Ch. Milbu Mariska)
Manam mīļajam Semijam vakar palika 2 gadi, kā arī pārējam metienam, pārējiem 10 brāļiem un māsiņām!
Mīļš sveiciens visam metienam:
Milbu Snow Bank
Milbu Snow Berry
Milbu Snow Bird
Milbu Snow Capped
Milbu Snow Drift
Milbu Snow Fall
Milbu Snow Slide
Milbu Snow Storm
Milbu Snow Flake
Milbu Snow Ball
Milbu Snow Drop
Un ,protams, mīļi jāsamīļo arī "S" metiena vecāki - Laurella un Phillp :))
Milzīgs paldies Everitai un Dali par apsveikumiem FB!!
Mīļš sveiciens visam metienam:
Milbu Snow Bank
Milbu Snow Berry
Milbu Snow Bird
Milbu Snow Capped
Milbu Snow Drift
Milbu Snow Fall
Milbu Snow Slide
Milbu Snow Storm
Milbu Snow Flake
Milbu Snow Ball
Milbu Snow Drop
Un ,protams, mīļi jāsamīļo arī "S" metiena vecāki - Laurella un Phillp :))
Milzīgs paldies Everitai un Dali par apsveikumiem FB!!
Bildes no Sema dzimšanas dienas, jeb Latvijas pirmā zeltaino retrīveru sajieta :)
Pārējās bildes šeit: FB = https://www.facebook.com/media/set/?set=a.406269036116464.94284.100002001128721&type=1 un suni.lv = http://suni.lv/viewtopic.php?f=3&t=58&start=2040
Mēs visi kopā skaistā kopbildē, šiet vienīgi nav Laura, Agnete un 4 suņi
Redz kur abas iztrūkstošās meitenes no kopbildes. Viņām sava bilde
Kristīna, Aiko un Renty
Jubilārs, Milbu Snow Bank, jeb Semijs
Agnese ar Dali
3 paaudzēs puiši: Aiko, Renty un Flemors
Šarmantie Aiko un Renty
Lielais zeltaino pulciņš (te vienīgi nav visi) no labās puses: Aiko, Renty, Flemors, Leo un Dali
Ļoti atraktīvā skaistule Marta
Daži no visiem
Lidojošās zeltainās meitenes: Dali un Marta
Izsalkušie ;D Flemors un Leo
Elegantais Zidans
Anita ar Flemoru
Šarmantais veterāns Flemors
Mūsu jaunākais dalībnieks Zakarijs
Un šī skaistā, gudrā Dāma Dali pasniedz dāvanu Semijam! Tas bija ļoti aizkustinošs un jauks mirklis!
Pārējās bildes šeit: FB = https://www.facebook.com/media/set/?set=a.406269036116464.94284.100002001128721&type=1 un suni.lv = http://suni.lv/viewtopic.php?f=3&t=58&start=2040
Mēs visi kopā skaistā kopbildē, šiet vienīgi nav Laura, Agnete un 4 suņi
Redz kur abas iztrūkstošās meitenes no kopbildes. Viņām sava bilde
Kristīna, Aiko un Renty
Jubilārs, Milbu Snow Bank, jeb Semijs
Agnese ar Dali
3 paaudzēs puiši: Aiko, Renty un Flemors
Šarmantie Aiko un Renty
Lielais zeltaino pulciņš (te vienīgi nav visi) no labās puses: Aiko, Renty, Flemors, Leo un Dali
Ļoti atraktīvā skaistule Marta
Daži no visiem
Lidojošās zeltainās meitenes: Dali un Marta
Izsalkušie ;D Flemors un Leo
Elegantais Zidans
Anita ar Flemoru
Šarmantais veterāns Flemors
Mūsu jaunākais dalībnieks Zakarijs
Un šī skaistā, gudrā Dāma Dali pasniedz dāvanu Semijam! Tas bija ļoti aizkustinošs un jauks mirklis!
Lieliska , saulaina diena ar maniem puišiem!
Padalīšos ar šīm skaistajām bildēm ar Jums! :)
Visi saimnieki kkur pazuduši, bet nu mēs tāpat atsvaidzināsim mazliet tēmu! Ziema tiešām tuvojas noslēgumam, pamanu to, ejot ārā ar saviem suņiem vēlās vakara stundās, var just, ka siltāks. Ceru, ka Jums visiem klājas labi.
Vēlarvien gribu atgādināt, ka kalendārs nekur nav ''nopeldējis'', gaidam atsaucību un modeļus.
Reklāmiņu izlaidu par ZR nākošo tusiņu. Tagad es savu darbiņu te padarīju.;D (šeit es sasitu plauktas) :D
Labi, tātad bildes:
Nē, nu ko lai saka, OTS-photo mani "nonesa"!
Bildes ir vēl daudz, un aplūkot variet manā FB vai mājaslapā :))
Padalīšos ar šīm skaistajām bildēm ar Jums! :)
Visi saimnieki kkur pazuduši, bet nu mēs tāpat atsvaidzināsim mazliet tēmu! Ziema tiešām tuvojas noslēgumam, pamanu to, ejot ārā ar saviem suņiem vēlās vakara stundās, var just, ka siltāks. Ceru, ka Jums visiem klājas labi.
Vēlarvien gribu atgādināt, ka kalendārs nekur nav ''nopeldējis'', gaidam atsaucību un modeļus.
Reklāmiņu izlaidu par ZR nākošo tusiņu. Tagad es savu darbiņu te padarīju.;D (šeit es sasitu plauktas) :D
Labi, tātad bildes:
Nē, nu ko lai saka, OTS-photo mani "nonesa"!
Bildes ir vēl daudz, un aplūkot variet manā FB vai mājaslapā :))
Kā mēs baudām šo saulaino un karsto vasaru. Bildes gan nav "pirmā svaiguma". Šeit Greisai ir apmēram 3,5 mēnesīši.
Mans mazais Kardess. :)
Šādi tiek gulēts ne tikai uz grīdas, bet foršāk ir ievelties manā gultā, vārtīties, vārtīties un šādi palikt guļam man uz galvas.
"Sargā" māju, gaida, kad mājās nāks kāds no ģimenes locekļiem, pēc tam zibens ātrumā šaujas pie durvīm, un tad atkal apakaļ, jo zin, ka jāgaida, kamēr pasauks.
Diezgan slikta kvalitāte, bet viņš izskatās tik maziņš, un tas purniņš izskatās tik piemīlīgs. Šeit vēl asaro acis, bet tagad atradām īsto barību un viss ir ok.
Šādi tiek gulēts ne tikai uz grīdas, bet foršāk ir ievelties manā gultā, vārtīties, vārtīties un šādi palikt guļam man uz galvas.
"Sargā" māju, gaida, kad mājās nāks kāds no ģimenes locekļiem, pēc tam zibens ātrumā šaujas pie durvīm, un tad atkal apakaļ, jo zin, ka jāgaida, kamēr pasauks.
Diezgan slikta kvalitāte, bet viņš izskatās tik maziņš, un tas purniņš izskatās tik piemīlīgs. Šeit vēl asaro acis, bet tagad atradām īsto barību un viss ir ok.
Oktōbris mums iesācies ražens! :)
Atkal jaunas bildes! Jā, mēs oktōbri esam iešākuši spraigi ar jaunām bildēm.
Laikam jau, jo oktobris ir skaists mēnesis.
Man ir loti daudz bildes vēl, un tiešām skaistas, bet pārējās un vairāk ir te:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.201829083332185.1073741834.140221869492907&type=1
Atkal jaunas bildes! Jā, mēs oktōbri esam iešākuši spraigi ar jaunām bildēm.
Laikam jau, jo oktobris ir skaists mēnesis.
Man ir loti daudz bildes vēl, un tiešām skaistas, bet pārējās un vairāk ir te:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.201829083332185.1073741834.140221869492907&type=1
Lapa 1 no 1